Colnago V3Rs 

De nieuwe V3Rs is het hoogwaardigste koolstofvezel monocoque frame van Colnago op dit moment. Deze geheel nieuwe V3Rs is ontworpen met als resultaat een superieure fiets, geschikt voor het verwerken van alle terreinen.

Hij is aerodynamisch, licht van gewicht, comfortabel en stijf waar nodig, een echte long distance racemachine pur sang dus. Met de ervaringen opgedaan bij de V1-r en V2-r, is hij op veel details positief aangepast.

Het gewicht komt uit op 790 gram voor een 50cm size frame, lichter dus als zijn voorgangers. Met de huidige technieken is er een nieuwe kwaliteit en constructie van koolstofvezel toegepast.

De laterale (zijwaartse) stijfheid van het frame is een stuk verhoogd, met 6% bij het balhoofd en 12% in de achtervork waardoor de V3rs zelfs nog meer rigide en solide aanvoelt tijdens een acceleratie dan zijn voorganger. Het absorberen van verticale schokken is daarentegen ook verbeterd wat resulteert in veel meer comfort tijdens lange ritten.

De voorvork is ook compleet opnieuw ontworpen, lichter, aerodynamischer,  integrated kabelrouting en geschikt voor bredere banden. De velgremversie is geschikt voor dual pivot remmen en external cable routing.

De disc versie maakt gebruik van het exclusieve TFS Integrated fork systeem. De kabels lopen geheel, intern door de Colnago Sr9 stuurpen en door de balhoofdbuis. Dit geeft het frame een extreem cleane en technische hoogwaardige uitstraling en is meer aerodynamisch.

Vanaf €4.249

Merk Colnago
Banden Vittoria Open Corsa
Cassette Shimano Ultegra CS-R8000 11v
Crankstel FSA SL-K 386 50 x 34
Beeld Carbon
Ketting Shimano CN-701
Remschijf Shimano SM-RT800
Remset Shimano BR-R8070 Hydraulish
Shifter Shimano Ultegra Di2 ST-R8070
Stuur Vision Metron 4D
Achter derailleur Shimano Ultegra Di2 RD-R8050 SS 11sp, maximaal 25-30T
Voor derailleur Shimano Ultegra Di2 FD-R8050
Wielset Vision Carbon SC40 Disc
Zadel Prologo Dimension

Bel Dave
Navigeer naar Dave Bikes