Colnago V3

Alle voordelen van de bekende Colnago kwaliteit in een top value for money racefiets. De V3 Disc is een hoogwaardig koolstofvezel monocoque frame van Colnago in het middensegment.

Deze geheel nieuwe V3 is ontworpen met als resultaat een superieure fiets, geschikt voor het verwerken van alle terreinen. Hij is aerodynamisch, licht van gewicht, comfortabel en stijf waar nodig, een echte long distance racemachine pur sang dus.

Als je hem vergelijkt met de V3Rs doet hij niet veel onder, het frame bevat iets minder koolstofvezels als de V3Rs en de kabelrouting is niet volledig integrated, iets minder hoogwaardig dus maar met dezelfde eigenschappen en looks.

Het gewicht komt ruim uit onder de 1000 gram voor een 50cm size frame, wat nog steeds erg licht is voor een frame in deze klasse. Met de huidige technieken is er een nieuwe kwaliteit en constructie van koolstofvezel toegepast. De laterale (zijwaartse) stijfheid van het frame is uitstekend vooral bij het balhoofd en in de achtervork waardoor de V3 Disc zeer rigide en solide aanvoelt tijdens een acceleratie.

Aan het absorberen van verticale schokken is ook gedacht, wat resulteert in veel comfort tijdens lange ritten. De voorvork en het frame zijn geschikt voor montage van bredere banden tot 32c.

Ondanks de gedeeltelijke externe kabelrouting, wat absoluut niet stoort, heeft het frame een extreem cleane en technisch hoogwaardige uitstraling en is aerodynamisch.

MKRD Zwart/Rood/Wit
MKWH Wit/Blauw/Zwart
MKGR    Zwart/Groen/Grijs

Vanaf €3.299

Bel Dave
Navigeer naar Dave Bikes