Merken

Gedreven door kennis, ervaring en vakmanschap kan je rekenen op kwalitatieve hoogstaande producten en een uitmuntende service. We streven naaar duurzaamheid en werken uitsluitend met kwalitatieve materialen, jouw garantie voor vele km’s fietsplezier.

JOUW COLNAGO DEALER VOOR REGIO  

ANTWERPEN

Colnago is hét merk voor de liefhebber van Italiaanse fietsen van een hoge kwaliteit. In elk detail zie je de passie voor fietsen waar Colnago bekend om staat. De bijzondere kwaliteit en de prestaties van de fietsen van Colnago hebben wereldwijd al voor vele fans gezorgd.

Als gepassioneerde wielerfanaat en fan van de hoogwaardige fietsen van Colnago kan ik je op maat adviseren bij de aankoop van een Colnago fiets.

Als officiële dealer voor regio Antwerpen kan je een afspraak maken om samen de nieuwste Colnago fietsen en verwante Colnago producten uit te testen in het Codagex Experience Center.

RESERVEER NU

Waarom bij ‘Den Dave Bikes’ aankloppen?

Fietsen zijn van kindsaf mijn passie! ‘Do what you love and you and you will never work a day in your life’ is mijn motto! Je krijgt een persoonlijk advies, afgestemd op jouw behoeften, noden en rijstijl. Een goede kwalitatieve service bieden is dan ook mijn topprioriteit.

Tevens hebben we onze eigen (mobiele) reparatiedienst met een snelle interventie in geval van panne. Met mijn jarenlange ervaring en expertise weet ik als geen ander het onderhoud van jouw fietsen te verzorgen. Een garantie voor jarenlang rijplezier..

CONTACT

FIETSATELIER
Den Dave Bikes

Dave Truyens
Paul Gilsonlaan 30
2650 Edegem

GSM
+ 32 486 42 63 44

OPENINGSUREN

Elke weekdag en op zaterdag mobiel bereikbaar

Fietsatelier open op:
Vrijdag van 10u tot 18u
Zaterdag van 13u tot 18u

Proud partner of Bizbike

Graag meer info?

Bel Dave
Navigeer naar Dave Bikes