Colnago K-One

Een professionele frameset die de prestaties van de beste rijders ter wereld kan evenaren, de Colnago K-One Time Trial en Triathlon Frameset is de basis van een toegewijde snelheidsmachine. Verleg de grenzen van je prestaties door op een frameset te rijden die echt uitblinkt bij snelheden boven de 50 km/u.

Profiteer van Colnago’s uitgebreide onderzoek in de windtunnel, met deze zeer aanpasbare frameset die is ontworpen om aanpassingen mogelijk te maken om een ​​breed scala aan posities te vinden voor de perfecte pasvorm.

De geometrie van de K-One is verfijnd om meer stabiliteit en een betere rijkwaliteit bij hoge snelheden te bieden, zodat je maximale inspanningen levert zonder afleiding. De trapasschaal vergemakkelijkt de perspassing-standaard, en dit deel van het frame is gebruikt voor betere aerodynamische prestaties, terwijl de sterkte en stijfheid worden verhoogd voor een betere krachtoverdracht.

Het gestroomlijnde profiel en de uitstraling van het frame worden behouden door de toevoeging van een venster op de bovenbuis, waar een elektronische regeleenheid kan worden opgeborgen.

Het is misschien een marginale winst, maar een waardige, omdat het alle elektronische oplaadterminals die mogelijk weerstand kunnen opleveren, uit de luchtstroom houdt, maar nog steeds gemakkelijk toegankelijk is.

Vanaf €3.899

Bel Dave
Navigeer naar Dave Bikes