HERSTELLING & ONDERHOUD

JOUW COMPAGNON DE ROUTE

Als jouw ‘compagnon de route’ staan we voor je klaar! Je wordt geholpen door een gecertificieerd fietsenhersteller van Bosch, Bafang, Magura en Shimano.

Door jarenlange ervaring. Ik ben bedreven in het herstellen van alle merken en modellen fietsen, van een oude, gammele studentenfiets tot de meest moderne en geavanceerde racemachine.

We werken aan elke fiets met even veel zorg voor enerzijds kwaliteit en anderzijds jouw noden en wensen. Ook indien je de fiets niet bij ons aankocht, helpen we je met plezier uit de nood!

Ook het onderhoud van een elektrische fiets behoort tot mijn diensten. Voor elk model hebben we onderdelen en materiaal ter beschikking.

Wil je graag je fiets binnen brengen voor een onderhoud of herstelling? Maak je afspraak en ik verwelkom je graag met een tasje koffie in onze showroom.

GOOD TO KNOW!

Als je een fiets aankoopt bij Den Dave Bikes heb je recht op een ‘eerste gratis nazicht’. Dit blijft 1 jaar gelden na aankoop.

Wat kost een herstelling precies? Dat is soms moeilijk van tevoren te zeggen. Daar is een goede reden voor: elke defecte fiets is weer anders. Maar je wil wel ongeveer weten wat de kosten zijn voordat je je fiets in ons atelier binnenbrengt. Daarom onze richtprijs voor een klein en groot onderhoud.

Daarbij komt nog de kost voor het onderdeel dat we voor je vervangen.
Indien de kosten té hoog oplopen informeren we je van tevoren.
Geen verrassingen dus!

Stadsfiets

80€ Basic
120€ Deluxe

Elektrische fiets

80€ Basic*
120€* Deluxe

* Meerprijs E45 Speed Pedelec Fiets.

Sportfiets

80€ Basic
160€ Deluxe

Vraag vooraf een prijsbestek

Indien gewenst maak ik op voorhand een prijsbestek van de uit te voeren herstelling. Geen onvoorziene kosten dus!

Tevens zijn de gerekende tarieven in overeenstemming met de tarieven bij een klassieke fietsenmaker.

R

Alle merken en types

Je wordt geholpen door een gediplomeerd fietsenhersteller met jarenlange ervaring. Ik ben bedreven in het herstellen van alle merken en modellen fietsen, van een oude, gammele studentenfiets tot de meest moderne en geavanceerde racemachine.

Ook het onderhoud van een elektrische fiets behoort tot onze diensten. Voor elk model hebben we onderdelen en materiaal ter beschikking.

l

Gratis onderhoud na aankoop

Gratis onderhoud binnen 500 km of 6 maanden na aankoop.

Bel Dave
Navigeer naar Dave Bikes