Colnago G3-X

Bij gravelracen en gravelrijden is er veel mogelijk op verschillende ondergronden en terreinen, waarbij snelheid, controle en handelbaarheid van je bike belangrijk zijn.

Deze Colnago G3x Disc kan dat allemaal aan en zeker weten, aandacht gegarandeerd van je mede bikers voor het schitterende design. Hij is flexibel, doelmatig en allround om jouw verwachting waar te maken op het asfalt, tracks, gravel en zandwegen.

Deze prestatiegerichte gravelbike zal je positief verbazen.
De G3-X bestaat uit een lichtgewicht full carbon frameset en voorvork met een gravel-geometrie zodat je langere en zwaardere ritten aan kan.

De D Shape zadelpen en het Deda gravelstuur vangen de grootste klappen op en geven volledig controle. Het frame heeft geïntegreerde schijfremmen en meer ruimte voor een bredere band tot maximaal 42c zodat je over de weg heen glijdt met meer comfort.

Plus nog een aantal slimme framedetails zoals de bottom-bracket beschermer met ruimte voor een 3e bidonhouder als nodig, de volledig geïntegreerde zadelpenklem, de vervangbare chainstay beschermer, de 160 mm remschijven en steekassen voor absolute remkracht en stabiliteit in elke situatie, en je hebt de ultieme gravelbike voor al je fiets avonturen ontwikkeld en designed by Colnago.

Leverbaar in 2 kleuropties G3BK en G3GR
G3BK = Carbon Antraciet Zilver
G3GR = Racinggroen Wit

Vanaf €4.499

Bel Dave
Navigeer naar Dave Bikes