Colnago C64

Een uniek frameconcept,  niet te vergelijken met enig ander carbon frame op de markt. Het parade paardje van de Colnago collectie is de C64 Disc met een interne kabel route en volledig 100% handgemaakt in Italië.

Op veel punten is het frame verbeterd.
Het frame is volledig gemaakt van koolstofvezel, met ster-vormige lugs en buizen, een succesvol ontwerpelement wat al jaren wordt toegepast en is begonnen met de Master.

De koolstofbuizen zijn toegenomen qua volume maar met dunnere wanden. Hetzelfde geldt voor de lugs, ze zijn qua volume groter en stijver geworden, ontworpen in dezelfde vorm als de buizen.

Samengevat: de C64 buizen en lugs bieden een nog hogere torsie/ framestijfheid als zijn voorganger de C60 en weerstand tegen buigen zonder het comfort uit het oog te verliezen.

De achterste uitvaleinden zijn ook volledig opnieuw ontworpen, om het gewicht te verminderen en meer laterale stijfheid te bereiken.

Tot slot biedt de constructietechniek die gebruikt wordt voor de C64 maar liefst 14 frame maatvoeringen, zodat een C-64 frame altijd op maat aangemeten kan worden aan zijn nieuwe eigenaar.

Hieronder de verbeteringen die zijn doorgevoerd:
Lichter frame door gebruik van UD carbon
A-symetrische achtervork
Zadelpen en Zitbuis in D-shape met interne zadelpenklemming
Geschikt voor 28mm banden
Direct mount remmen of Disc uitvoering
Headset met demping element voor extra comfort

Het frame is op allerlei manieren op te bouwen, het frame is ook volledig zelf in te kleuren via My C64.

Vanaf €4.499

 

Bel Dave
Navigeer naar Dave Bikes