BUTCHERS & BICYCLES

DEENSE ONTWERP.

HANDGEBOUWD IN DE VLEESVERPAKKINGSWIJK VAN KOPENHAGEN.

Door de BUILT TO TILT technologie van de Mk1(-E) Butchers and Bicycles zijn alle nadelen van de traditionele 3-wiel bakfiets in één keer met de grond gelijk gemaakt. Doe geen concessies en kom deze waanzinnige bakfiets bij ons testen, als je durft…

Onze partners hebben allen één eigenschap gemeen: de hoogste kwaliteitsnorm. Zo ook het Deense BUTCHERS & BICYCLES waarvan Den Dave Bikes voortaan dealer is. Hiermee breiden we ons aanbod elektrische fietsen uit met cargo fietsen met maximaal inzetbereik.

BUTCHERS & BICYCLES: DE ULTIEME ELEKTRISCHE CARGO FIETS VOOR HET GANSE GEZIN

In het gamma slechts één fiets en wat voor één. Want de MK1-E cargo fiets mocht reeds menig award wegkapen op basis van zijn uitmuntende functionaliteit gecombineerd met een tijdloos, mooi design. Het unieke design van Butchers and Bicycles is een nieuwe bakfiets uit Kopenhagen die ontworpen is met alle voordelen van een driewiel bakfiets maar toch het rijgedrag van een tweewiel cargobike heeft.

Voeg daar een krachtige en geruisloze Bosch middenmotor aan toe en je hebt een fiets met rijeigenschappen die elke bakfiets ervaring overtreft. Deze fiets zal je dagelijkse leven flink veranderen.Zeg dus niet zo maar ‘een bakfiets’ tegen de MK1-E.

Omdat het in de bochten meeleunt, is de MK1-E tergelijkertijd snel en veilig.
De drie wielen bieden alle stabiliteit, ongeëvenaard comfort en opwindende rijsensaties voor rijder en passagiers die zich gemakkelijk in de kuip vooraan nestelen.

 

Deze kuip is verkrijgbaar in twee verschillende versies. Eén zonder een voordeur. En één met. Voor gezinnen met kinderen, raden we altijd één met de deur aan. De child pack is perfect moduleerbaar voor 1, 2 of 4 kinderen. Alle MK1-E bakfietsen hebben bovendien een geïntegreerde iso-fix bevestiging voor een autostoeltje zodat je ook jouw baby veilig kan vervoeren.

Of gebruik de MK1-E voor transport van vracht of boodschappen in een gesloten kuip dankzij de gemakkelijk te monteren hardtop die compatibel is met beide versies van de kuip, met of zonder deur.

PERSOONLIJK ADVIES VOOR

JOÚW IDEALE MATCH?

De BUTCHERS & BICYCLES
MK1-E is beschikbaar in mat zwart, glazend wit of combinatie van beiden

Bel Dave
Navigeer naar Dave Bikes