QWIC premium i MN7+

Onmiddellijk beschikbaar in:
damesmodel, medium, maple sand kleur

€2.899

Inbegrepen: eerste onderhoud en nazicht gratis bij de klant thuis
(na 500km of 6 maanden).

SPECIFICATIES

  • Prijswinnende middenmotor: de alom geprezen Bafang M420 – 400Wh, met kracht– en rotatiesensor, wat zorgt voor een krachtige en natuurlijke rijervaring.
  • De batterij is prachtig geïntegreerd in het frame en geeft een actieradius van gemiddeld 70 km
  • Nexus naafversnelling met zeven versnellingen
  • Kettingaandrijving met gesloten kettingkast. Deze combinatie zorgt voor een hoog rendement en maakt het e-bike model zeer onderhoudsvriendelijk
  • Kleuren LCD console om eenvoudig de ondersteuning mee te bedienen, snelheden af te lezen en de acculading te controleren.
  • Hydraulische schijfremmen
  • Verende en verstelbare onderdelen: verstelbare en verende stuurpen, verende voorvork met lock-out functie, verende zadelpen, prachtig afgewerkte zadel
  • MIK bagagedragersysteem waarop je eenvoudig accessoires van verschillende merken kunt bevestigen
  • Stevige aluminium spatborden en speciaal voor deze serie ontwikkelde lederen handvatten en zadel
  • Verlichting en fietsslot

Waarom QWIC?

Deze Premium e-bikes zijn de meest klassevolle lifetyle fietsen uit het QWIC’s assortiment. Bij deze modellen staan design en comfort voorop. Alle handgemaakte aluminium frames zijn uitvoerig getest op kwaliteit, stijfheid en rijeigenschappen.

De accu is bij de Premium i Serie prachtig volledig geïntegreerd in het frame. Dit zorgt voor een betere gewichtsverdeling van de e-bike. In combinatie met stevige aluminium spatborden en de speciaal voor deze serie ontwikkelde leren handvatten en zadel, is het design bijzonder hoogwaardig.

Dankzij het efficiënte elektrische systeem zijn de QWIC Premium elektrische fietsen geschikt voor zowel stedelijk gebruik als woon-werkverkeer.

Waarom bij ‘Den Dave Bikes’ aankloppen?

Fietsen zijn van kindsaf mijn passie! ‘Do what you love and you and you will never work a day in your life’ is mijn motto! Je krijgt een persoonlijk advies, afgestemd op jouw behoeften, noden en rijstijl. Een goede kwalitatieve service bieden is dan ook mijn topprioriteit.

Tevens hebben we onze eigen (mobiele) reparatiedienst met een snelle interventie in geval van panne. Met mijn jarenlange ervaring en expertise weet ik als geen ander het onderhoud van jouw fietsen te verzorgen. Een garantie voor jarenlang rijplezier..

CONTACT

FIETSATELIER
Den Dave Bikes

Dave Truyens
Paul Gilsonlaan 30
2650 Edegem

GSM
+ 32 486 42 63 44

OPENINGSUREN

Elke weekdag en op zaterdag mobiel bereikbaar

Fietsatelier open op:
Vrijdag van 10u tot 18u
Zaterdag van 13u tot 18u

Proud partner of Bizbike

Bel Dave
Navigeer naar Dave Bikes