Onderhoud

 

 

 

Alles wat beweegt heeft wel eens een onderhoud en een smeerbeurt nodig, ook jouw fiets.

Ik geef jouw fiets een grondige check en vervang alle onderdelen die hun tijd gehad hebben. Alle nodige onderdelen worden voorzien van een nieuwe portie olie of vet zodat jij met een gerust gemoed weer de baan op kan.

Kleine onderhoudswerken kunnen met mijn mobiel atelier bij jou thuis uitgevoerd worden. Voor een intensere onderhoudsbeurt breng je jouw fiets binnen in mijn atelier te Edegem of haal ik jouw fiets op en breng deze nadien terug.

Service

Vraag vooraf een prijsbestek

Indien gewenst maak ik op voorhand een prijsbestek over de kosten van de uit te voeren herstelling. Geen onvoorziene kosten dus!

Tevens zijn de gerekende tarieven in overeenstemming met de tarieven bij een klassieke fietsenmaker.

l

Regio fietsatelier

Gratis in de gemeenten Edegem, Hove, Kontich, Wilrijk, Mortsel. In de verdere omgeving kom ik graag bij je langs tegen een kleine km-vergoeding.

R

Alle merken en types

Je wordt geholpen door een gediplomeerd fietsenhersteller met jarenlange ervaring.
Ik ben bedreven in het herstellen van alle merken en modellen fietsen, van een oude, gammele studentenfiets tot de meest moderne en geavanceerde racemachine.

Ook het onderhoud van een elektrische fiets behoort tot mijn diensten. Voor elk model hebben we onderdelen en materiaal ter beschikking.

Bel Dave
Navigeer naar Dave Bikes