ONDERHOUD

Alles wat beweegt heeft wel eens een onderhoud en een smeerbeurt nodig, ook jouw fiets.

Ik geef jouw fiets een grondige check en vervang alle onderdelen die hun tijd gehad hebben. Alle nodige onderdelen worden voorzien van een nieuwe portie olie of vet zodat jij met een gerust gemoed weer de baan op kan.

Kleine onderhoudswerken kunnen met mijn mobiel atelier bij jou thuis uitgevoerd worden. Voor een intensere onderhoudsbeurt breng je jouw fiets binnen in mijn atelier te Edegem of haal ik jouw fiets op en breng deze nadien terug.

SERVICE

Vraag vooraf een prijsbestek

Indien gewenst maak ik op voorhand een prijsbestek over de kosten van het uit te voeren onderhoud. Geen onvoorziene kosten dus!

Tevens zijn de aangerekende tarieven in overeenstemming met de tarieven bij een klassieke fietsenmaker.

l

Regio fietsatelier

Gratis in de gemeenten Edegem, Hove, Kontich, Wilrijk, Mortsel. In de verdere omgeving kom ik langs tegen een kleine km-vergoeding.

Neem telefonisch contact op of stuur een mailtje om een afspraak te maken. Altijd bereikbaar!

R

Alle merken en types

Je wordt geholpen door een gediplomeerd fietsenhersteller met jarenlange ervaring. Ik ben bedreven in het onderhouden van alle merken en modellen fietsen, van een oude, gammele studentenfiets tot de meest moderne en geavanceerde racemachine.

Ook het onderhoud van een elektrische fiets behoort tot mijn diensten. Voor elk model hebben we onderdelen en materiaal ter beschikking.

CONTACT

FIETSATELIER
Den Dave Bikes

Dave Truyens
Paul Gilsonlaan 30
2650 Edegem

GSM
+ 32 486 42 63 44

OPENINGSUREN

Elke weekdag en op zaterdag mobiel bereikbaar

Fietsatelier open op:
Vrijdag van 10u tot 18u
Zaterdag van 13u tot 18u

Proud partner of Bizbike

Bel Dave
Navigeer naar Dave Bikes