Herstelling

Een dringende herstelling nodig aan jouw fiets en geen tijd of mogelijkheid om tot bij een fietsenmaker te geraken? Geen nood.

Ik kom met mijn mobiel fietsatelier langs op een plaats én tijdstip naar jouw keuze en herstel jouw fiets onmiddellijk. Je kan zo  weer verder…

Ik ben voorzien om de meest courante herstellingen snel en degelijk uit te voeren (vervangen van een band, afstellen van remmen of versnellingen, smeren, inkorten en vervangen van de ketting, vervangen van een versleten tandwiel, in orde stellen van fietsverlichting…).

Heeft jouw fiets toch een herstelling nodig die ik niet meteen kan uitvoeren, dan bekijk ik hoe ik jou op de meest efficiënte manier kan verder helpen. Hiervoor kan ik jouw fiets meenemen naar mijn werkplaats te Edegem, en nadien terug bij jou afleveren.

Ook voor herstellingen aan een elektrische fiets kan je bij mij terecht.

Service

Vraag vooraf een prijsbestek

Indien gewenst maak ik op voorhand een prijsbestek over de kosten van de uit te voeren herstelling. Geen onvoorziene kosten dus!

Tevens zijn de gerekende tarieven in overeenstemming met de tarieven bij een klassieke fietsenmaker.

l

Regio fietsatelier

Gratis in de gemeenten Edegem, Hove, Kontich, Wilrijk, Mortsel. In de verdere omgeving kom ik graag bij je langs tegen een kleine km-vergoeding.

R

Alle merken en types

Je wordt geholpen door een gediplomeerd fietsenhersteller met jarenlange ervaring.
Ik ben bedreven in het herstellen van alle merken en modellen fietsen, van een oude, gammele studentenfiets tot de meest moderne en geavanceerde racemachine.

Ook het onderhoud van een elektrische fiets behoort tot mijn diensten. Voor elk model hebben we onderdelen en materiaal ter beschikking.

Bel Dave
Navigeer naar Dave Bikes