Herstelling

Een dringende herstelling nodig aan jouw fiets en geen tijd of mogelijkheid om tot bij een fietsenmaker te geraken? Geen nood. Ik kom met mijn mobiel fietsatelier langs op de plaats en het tijdstip naar jouw keuze en herstel jouw fiets onmiddellijk. Je kan zo  weer verder…
Ik ben voorzien om alle meest courante herstellingen snel en degelijk uit te voeren (vervangen van een band, afstellen van remmen of versnellingen, smeren, inkorten en vervangen van de ketting, vervangen van een versleten tandwiel, in orde stellen van fietsverlichting…). Ook voor herstellingen aan een elektrische fiets kan je bij mij terecht.
Heeft jouw fiets toch een herstelling nodig die ik niet meteen kan uitvoeren, dan bekijk ik hoe ik jou op de meest efficiënte manier kan verder helpen. Hiervoor kan ik jouw fiets meenemen naar mijn werkplaats te Edegem, en nadien terug bij jou afleveren.

Voorwaarden

Vraag vooraf een prijsbestek

Indien gewenst maak ik voor jou op voorhand een prijsbestek over de kosten van de uit te voeren herstelling.

Geen onvoorziene kosten dus. Tevens zijn de gerekende tarieven in overeenstemming met de tarieven bij een klassieke fietsenmaker.

l

Regio fietsatelier

Gratis in de gemeenten Edegem, Hove, Kontich, Wilrijk, Mortsel.
In de verdere omgeving kom ik langs tegen een kleine kilometervergoeding.
Neem telefonisch contact op om een afspraak te maken om jouw fiets bij mij langs te komen.
Iedereen is welkom !

R

Alle merken en types

U wordt geholpen door een gediplomeerd fietsenhersteller met jarenlange ervaring.
Ik ben bedreven in het herstellen van alle merken en modellen fietsen, van een oude, gammele studentenfiets tot de meest moderne en geavanceerde racemachine. Ook elektrische fietsen worden door mij op een degelijke manier hersteld. Voor alle modellen hebben we onderdelen en materiaal ter beschikking.

Contact

Uitvalsbasis en atelier

Dave Truyens
Paul Gilsonlaan 30

2650 Edegem

Telefoon

0486 42 63 44

Uurregeling

Maandag tot donderdag: werk in opdracht van Bizbike

Vrijdag (10 - 18u) en zaterdag (13 - 18u): actief in mijn atelier

Proud partner of Bizbike

Bel Dave
Navigeer naar Dave Bikes