Elektrische fietsen

Bij Den Dave Bikes kan u vanaf heden terecht voor de kwalititeitsvolle elektrische fietsen uit de Premium serie van het merk QWIC in samenwerking met S&C herstellingen.

Deze Premium e-bikes zijn de meest klassevolle lifestyle fietsen uit QWIC’s assortiment. Bij deze modellen staan design en comfort voorop.

Alle handgemaakte aluminium frames zijn uitvoerig getest op kwaliteit, stijfheid en rijeigenschappen.

De accu is bij de Premium i Serie prachtig volledig geïntegreerd in het frame. Dit zorgt voor een betere gewichtsverdeling van de e-bike. In combinatie met stevige aluminium spatborden en de speciaal voor deze serie ontwikkelde leren handvatten en zadel, is het design bijzonder hoogwaardig.

Dankzij het efficiënte elektrische systeem zijn de QWIC Premium elektrische fietsen geschikt voor zowel stedelijk gebruik als woon-werkverkeer. Ontdek de onmiddellijk beschikbare modellen hieronder!

QWIC premium i MN7+

QWIC premium i MN7

Waarom bij mij aankopen?

Den Dave Bikes is waar service topprioriteit is, iedere klant persoonlijk advies krijgt, op maat van wat jouw behoeften, noden en rijstijl zijn. Tevens hebben we onze eigen (mobiele) reparatiedienst met een snelle interventie in geval van panne. Met mijn jaren van ervaring als zelfwerkend patroon in mijn eigen zaak weet ik als geen ander het onderhoud van deze fietsen te verzorgen. Hier zit je gegarandeerd goed voor jaren rijplezier…

Contact

Uitvalsbasis en atelier

Dave Truyens
Paul Gilsonlaan 30

2650 Edegem

Telefoon

0486 42 63 44

Uurregeling

Maandag tot donderdag: werk in opdracht van Bizbike

Vrijdag (10 - 18u) en zaterdag (13 - 18u): actief in mijn atelier

Proud partner of Bizbike

Bel Dave
Navigeer naar Dave Bikes