ELEKTRISCHE FIETSEN

 

Bij Den Dave Bikes kan je vanaf heden ook terecht voor de kwalititeitsvolle elektrische fietsen uit de Premium serie van het merk QWIC in samenwerking met S&C herstellingen.

Deze Premium e-bikes zijn de meest klassevolle lifestyle fietsen uit QWIC’s assortiment. Bij deze modellen staan design en comfort voorop. Alle handgemaakte aluminium frames zijn uitvoerig getest op kwaliteit, stijfheid en rijeigenschappen.

De accu is bij de Premium i Serie prachtig volledig geïntegreerd in het frame. Dit zorgt voor een betere gewichtsverdeling van de e-bike. In combinatie met stevige aluminium spatborden en de speciaal voor deze serie ontwikkelde leren handvatten en zadel, is het design bijzonder hoogwaardig.

Dankzij het efficiënte elektrische systeem zijn de QWIC Premium elektrische fietsen geschikt voor zowel stedelijk gebruik als woon-werkverkeer. Ontdek de onmiddellijk beschikbare modellen hieronder!

QWIC premium i MN7+

QWIC premium i MN7

Waarom bij ‘Den Dave Bikes’ aankloppen?

Fietsen zijn van kindsaf mijn passie! ‘Do what you love and you and you will never work a day in your life’ is mijn motto! Je krijgt een persoonlijk advies, afgestemd op jouw behoeften, noden en rijstijl. Een goede kwalitatieve service bieden is dan ook mijn topprioriteit.

Tevens hebben we onze eigen (mobiele) reparatiedienst met een snelle interventie in geval van panne. Met mijn jarenlange ervaring en expertise weet ik als geen ander het onderhoud van jouw fietsen te verzorgen. Een garantie voor jarenlang rijplezier..

CONTACT

FIETSATELIER
Den Dave Bikes

Dave Truyens
Paul Gilsonlaan 30
2650 Edegem

GSM
+ 32 486 42 63 44

OPENINGSUREN

Elke weekdag en op zaterdag mobiel bereikbaar

Fietsatelier open op:
Vrijdag van 10u tot 18u
Zaterdag van 13u tot 18u

Proud partner of Bizbike

Bel Dave
Navigeer naar Dave Bikes