Merken

f

Gedreven door kennis, ervaring en vakmanschap kan je bij Den Dave bikes rekenen op kwalitatieve hoogstaande producten en een uitmuntende service. We streven naar duurzaamheid en werken uitsluitend met kwalitatieve materialen, jouw garantie voor vele km’s fietsplezier.

 COLNAGO: the creators of the first carbon bike, the safest frame in the world.

JOUW COLNAGO DEALER VOOR REGIO  

ANTWERPEN

Colnago is hét merk voor de liefhebber van Italiaanse fietsen van een hoge kwaliteit. In elk detail zie je de passie voor fietsen waar Colnago bekend om staat. De bijzondere kwaliteit en de prestaties van de fietsen van Colnago hebben wereldwijd al voor vele fans gezorgd.

Als gepassioneerde wielerfanaat en fan van de hoogwaardige fietsen van Colnago kan ik je op maat adviseren bij de aankoop van een Colnago fiets.

Als officiële dealer voor regio Antwerpen kan je een afspraak maken om samen de nieuwste Colnago fietsen en verwante Colnago producten uit te testen in het Codagex Experience Center.

Creëer nu je ultieme racefiets!

Kies de kleur van het frame, de graphics en de afwerking van je C64. Download je project en neem contact op. Vrijblijvend advies zodat jij je droom kan waarmaken.

De Colnago C64 racefiets leent zich uitstekend voor alle ritten, lang of kort. Hard stoempen of juist relax toeren. Met de bekende naam op de bovenbuis ga je al die ritten met plezier maken. Oftewel een heerlijke allround fiets.

Een mooi begin dus om mee te starten. Het is mogelijk deze C64 custom op te bouwen zodat we jouw droomfiets kunnen maken die perfect past bij jouw wensen.

Kies zelf welke wielen en afmontage er op de fiets komt. Wat past bij jou? Daarmee begint het proces. Er is namelijk veel te kiezen. Om te beginnen welke kleur en maat. Dan natuurlijk welke versnellingen er op de fiets moeten. Om het af te maken kies je dan de wielset, de contactpunten, zadel en stuur uit. Als dat gebeurd is, bouwen wij de fiets met veel zorg voor je op.

Is de fiets klaar? Dan wordt de fiets volledig op maat afgesteld. Kloppen de verhoudingen? Staat het zadel niet te hoog of te laag? Staan de schoenplaatjes goed in combinatie met de pedalen? Daar werken we aan tot alles perfect is. Dit alles om een zo goed mogelijke houding te bewerkstelligen, zodat je het beste uit jezelf en de fiets kunt halen.

Beschikbare modellen

Bel Dave
Navigeer naar Dave Bikes